(RBA-6004) APARAT MASAJ TIP PISTOL 60W REBEL ACTIVE PROMO NOUTATE Aparat Masaj Tip Pistol 60w Rebel Active

LA ACEST PRODUS NU SE ACORDA DISCOUNT
Aparat de masaj

Aparat de masaj Rebel

Aparatul de masaj Rebel este o solutie completa pentru oricine doreste sa aiba grija de muschii lui, sa reduca durerea si tensiunea si sa-si imbunatateasca starea generala. Acesta este un dispozitiv de neinlocuit atat pentru profesionisti, cat si pentru amatori, care apreciaza masajul eficient in confortul propriei case!

Aparat de masaj corporal

Aparat de masaj corporal

Aparatul de masaj Rebel este un dispozitiv care va fi util atat sportivilor, cat si persoanelor care au nevoie de relaxare dupa o zi lunga de munca. Datorita functionalitatii si designului sau ergonomic, este un instrument excelent pentru regenerarea musculara, ameliorarea durerii si starea generala. In plus, il poti folosi si pentru masaj anticelulitic.

Reglare cursa in 6 trepte

Ajustare putere

Aparatul de masaj Rebel are o reglare in 6 trepte a curselor, variind de la 1800 la 3000 pe minut. Alege vibratii blande sau un masaj intens al tesuturilor profunde si lasa-ti muschii sa se regenereze rapid si in siguranta.

Aparat de masaj cu acumulatori

Timp lung de functionare

Aparatul de masaj Rebel are o baterie incorporata de 1800 mAh. Aceasta inseamna ca, in functie de setarea de viteza selectata, poate functiona pana la 4 ore cu o singura incarcare. Poti verifica rapid starea bateriei folosind indicatorul LED de pe carcasa.

8 capete de masaj

8 capete de masaj

Aparatul de masaj Rebel este echipat cu 8 capete concepute pentru diferite tipuri de masaj. Alegand accesoriul potrivit poti efectua un masaj general pe puncte sau grupuri mari de muschi, sau te poti concentra pe coloana vertebrala, maini sau picioare. Alege accesoriul potrivit si obtine rezultate optime!

Aparat de masaj cu husa

Aparat de masaj cu husa

Aparatul de masaj Rebel vine cu o husa solida care iti permite sa depozitezi si sa transporti in mod convenabil produsul. Datorita acestui lucru, poti avea intotdeauna aparatul de masaj cu tine - acasa, la serviciu sau la sala.

6 setări de viteză
Baterie LED și indicator de mod
Oprire automată după 10 minute
Design compact și ergonomic
Funcționare silențioasă
Date tehnice
Putere: 60 W
Vieză: 1800 - 3000 spm (30 - 50 Hz)
Timp de funcționare: până la 4 ore (în funcție de setare)
Timp de încărcare: până la 3,5 ore
Amplitudinea cursei capului de masaj: până la 6 mm
Nivel de zgomot: 50 dB
Material: PC + ABS
Baterie: 1800 mAh
Alimentare: 5 V / 2 A
Setul include: 8 capete de masaj, cablu de încărcare USB-C
Greutate: 680 g
Dimensiuni: 16,8 x 23,8 x 6,3 cm