(RBA-2009) MASA INVERSIE REABILITARE SI EXERCITII REBEL ACTIVE PROMO Masa Inversie Reabilitare Si Exercitii Rebel Active

LA ACEST PRODUS NU SE ACORDA DISCOUNT

Masa inversie reabilitare si exercitii Rebel Active RBA-2009

 

Conceputa pentru sanatatea si confortul tau, masa de inversie Rebel Active pentru uz casnic nu numai ca ofera un sprijin excelent in timpul exercitiilor fizice, dar ajuta si la reducerea durerilor de spate si la imbunatatirea starii generale de bine a organismului. Datorita multifunctionalitatii sale, banca este perfecta atat pentru antrenament intens, cat si pentru sesiuni de inversiune relaxante. Reglarea simpla a unghiului si mecanismele convenabile de blocare asigura o utilizare facila, facand-o alegerea ideala pentru persoanele care cauta echipamente de exercitii si reabilitare eficiente si usor de utilizat.

Constructie solida din otel
Masa de reabilitare Rebel Active este fabricata din otel durabil, care garantează nu numai stabilitate, ci si durabilitate. Constructia solida pe profile de 1,4 mm asigura fiabilitate, astfel incat sa te poti concentra pe antrenament fara sa-ti faci griji pentru siguranta.

Ajustare larga pentru rezultate optime
Masa de inversie Rebel Active ofera o gama larga de ajustari de la 0 la 180°, permitand inversari complete. Datorita acestui lucru, maximizeaza eficacitatea antrenamentului si reabilitarii, permitandu-ti sa adaptezi exercitiile la nevoile individuale ale utilizatorului. Indiferent de nivelul tau de avansare, iti ofera sprijin in imbunatatirea nivelului de antrenament si a sanatatii.

Simte confortul
Spatarul ergonomic al mesei de exercitii si reabilitare Rebel Active se adapteaza corpului, oferind suport optim pentru spate si, prin urmare, confort in timpul efortului. Materialul pentru spatar durabil si usor de curatat asigura nu numai un aspect estetic, ci si durabilitate in timpul utilizarii.

Confort si protectie garantate
Rolele mesei de inversie Rebel Active sunt acoperite cu spuma moale care protejeaza eficient gleznele si picioarele in timpul exercitiilor. Datorita acestei solutii, te poti bucura nu numai de un confort sporit, ci si de un plus de siguranta. Spuma moale absoarbe presiunea, ceea ce minimizeaza riscul de accidentare si asigura confort chiar si in timpul sesiunilor intense de antrenament sau de reabilitare.

Perfecta pentru orice inaltime si greutate
Designul universal al mesei de inversie RBA-2009 permite adaptarea acesteia la nevoile individuale ale fiecarui utilizator. Permite exercitii de reabilitare pentru persoanele cu o greutate maxima de 130 kg si o inaltime de 147 pana la 198 cm.

Aplicatie larga
Masa de inversie Rebel Active este un instrument versatil pentru imbunatatirea posturii si reducerea durerilor de spate. Exercitiile regulate pe banca ajuta la intinderea coloanei vertebrale si la reducerea tensiunii musculare, ceea ce amelioreaza durerile de zi cu zi. De asemenea, este ideala pentru reabilitarea post-traumatica, sustinand procesul de restabilire a mobilitatii.
 

Grosimea profilului: 1,4 mm
Inclinare: 0 - 180°
Dimensiuni spătar: 70 x 40 x 4 mm; 24 x 24 x 4 mm
Material spătar: piele sintetică
Acoperire rolă: spumă
Material : otel
Finisaj suprafață: mat
Greutate maxima utilizator: 130 kg
Inaltimea recomandata utilizatorului: 147 – 198 cm
Dimensiuni: 128 x 72 x 143 cm
Greutate: 20,1 kg